yazdan
1272 poze   233649 vizite
Albume
0763 05 05 25 CONTACT facebook sebi yazdan0Atentie intrati pe facebook sebi yazdan0_Vand AUTO1 inchiriez porubai alb pentru nunti1- MAIMUTA SI PUI DE MAIMUTE1-EVENIMENTE1-SUPER MINI ZOO MAIMUTE1-vacanta 2012A obiect de activitateamerican pigs porc de miniaturaAyam cemaniB hobbyCaini kangal ciobanesc turcesccaini KANGAL marele ciobanesc turcescCAINI lupi alb elvetianCANGURI PITICCANISA SI PENSIUNE SI SCOALA DE DRESAJCapre Alpin FrancezCapre Sannen   Oi texelcatalogul cu standardele europan pt pasari trasa pe cdCel mai mare capra din lumeaDE VANZAR SNUR DE AZBEST SIMPLU SI TEFLONATDE VANZARE AUTO SPRINTER DUBADE VANZARE GAINI OUATOARE SI MIXTDE VANZARE porci vietnamezDONATIEXPO BRAZA 2012FERMA SUPER MINI ZOO   DESPERE porcul vietnamezGAINI brahman albi negru herminat deschis si poternichiu si colombiaGAINI COMBATANT SAT SUMADORIGAINI COMBATANTI AFGANI SI MALAEZ SI INDIAN SI ASEEL SI SUMATRA SI SATSUMATORI   tineret 2011 combatantGAINI GIGANTUL GERSYGAINI italiani ARGINTIU ORENG PERLA SI NEGRU SI ALBASTRUGAINI MATASA JAPONEZGAINI PADOUANA FREZATEGAINI PADOVANEGAINI SUMATRAGAINI YOKOHAMA PITICI SI URIASgredina si solariguana de vanzare 130cm blandincendiu 2013INDAGRA 2011 RomexpoKANGAL MARELE CIOBANESC TURCESCkangal sivaslamaMastiff tibetan 0763050525Oi Romanov de carne si lapteOi si Capre De RASA PURAOii piticePASAREA COCORIPASARI DE APA-GASTE-RATA-LEBEDEPASARI DE RASApaste fericitPREPELITAPREPELITA CALIFORNIANPUI DE RATONRaton0763050525sarpe boasarpe piton foarte cumintestrutiSuper mini zoo NU va fi o amintire UN nou inceputURSULETI QUATIvaca watusi africavand brenza si cas de bivolitaVand calvand fazan comun si tenebrosVAND FAZAN DE ORNAMENTVAND GASTE AUSTRALIAN CU CIOCU VERZIVAND GASTE SI RATA EXOTICEVAND GASTE TOULOUSvand iepuri berbecvand iepuri californian si marele transilvanianvand iepuri marele belgian si marele germanVAND LEBEDE MATURA SI TINERETvand moto cross endero 2012VAND OI CAMERUN si MIEIVAND Oi camerunez SI mieiVAND PAPAGALI URIASIVand paun verziVAND PAUNI ALB STANDARD UM NEGRI   DE VANZARE PUI ZBURATI_ CARNE_MIXVAND PLATFORMA SUPER OFERTAVAND PONEIVAND potarnichi de stancaVAND PUI DE CAOUCAZIAN DE CALITATEvand rulota cort 700 eurVAND SARETA PT PONEIvand sarpe boa colombianaVAND SCONCSVAND serpi FARA VENINVAND STRUTI emu aurivand stut nanduVAND WESTIEVAND YORKISH TOYx Amenajar interior hala

membru din 6 decembrie 2009

DESPERE porcul vietnamez

rasa pura ! animale de companie !porci vietnamez ! VIDEO ; www.youtube.com/watch?v=yTEs595bKRw (friptura de porci vietnamez)
www.youtube.com/watch?v=LVFoqiUDjQU
Pentru oameni interesati de sanatatea lor recomandam aceasta carne saraca in colesterol.
Cat priveste cresterea acestor animale, deranjul crescatorului este mult mai mic decat in cazul porcilor traditionali. Asta pentru ca porcii vietnamezi sunt mai mici decat cei obisnuiti (45 cm inaltime ,greutatea la care pot ajunge fiind de 60 kg ), dar sunt mult mai rentabil de crescut. Acestia consuma mai putin, au nevoie de un spatiu mai mic, iar la varsta de 3-4 luni se pot, deja, inmulti. Nu le trebuie grajduri si nici furaje concentrate. ei pot trai foarte bine cu resturi de furaje, cu tarate,cotoare de fructe ,iarba etc. Vietnamezul este vegetarian si mult mai curat decat ceilalti porci si rezista si la temperaturi de sub minus 20 de grade Celsius.In plus acaest porc este foarte sociaibil , la fel ca si un ciine , multi oameni celebrii folosindul ca si mascota.
Creşterea porcilor vietnamezi este o afacere de familie rentabilă. Cheltuielile nu sunt mari, iar investiţiile se recuperează inaca din primul an.
Cresterea porcilor vietnamezi este mai usoara decât cea a porcilor autohtoni. Vietnamezul poate trai foarte bine cu furaje de origine vegetală, cu tărâţe, mere, varză sau iarbă pentru că porcul vietnamez este vegetarian.
Porcii vietnamezi spre deosebire de cei autohtoni nu pot atinge greutatea de 200, 300 kilograme. Porcul Vietnamez la maturitate nu depaseste greutatea de 60 maxim 80 kilograme.
Pentru a creste porcii vietnamezi aveti nevoie de un adăpost cu pavaj din beton, porcul vietnamez se hraneste cu furaje de origine vegetală, cu tărâţe, mere, varză sau iarbă pentru că porcul vietnamez este vegetarian.
Porci vietnamezi nu sunt pretentiosi si mananca mai putin in comparatie cu un porc autohton. Vietnamezii sunt porci de carne fara colesterol.
Există peste 350 de rase de porc, multe dintre ele cunoscute doar la nivel local. Pentru a uşura clasificarea lor, rasele de porci au fost împărţite în 4 mari grupe, conform dr. ing. Nicolae Zeneci*:
1. rase mixte unde regăsim Marele Alb, Landrace, Duroc.
2. rase de carne unde sunt incluse Pietrain, Landrace Belgian, Hampshire.
3. rase de reproducţie grupă din care fac parte Meishan, Jianxing (rase chinezeşti).
4. rase locale care se întâlnesc predominant în zonele defavorabile, unde condiţiile de creştere a animalelor sunt precare.
Porcii din rasele mixte sunt buni atât pentru reproducţie cât şi pentru îngrăşare şi carcasă, porcii de carne sunt crescuţi aproape exclusiv pentru carcasă iar porcii chinezeşti din rasele de reproducţie oferă cele mai mari recolte: între 14 şi 17 purcei la o singură fătare.
 
Porci de rasă
 
MARELE ALB - una dintre cele mai cunoscute şi mai întâlnite rase din lume. Pot fi identificaţi uşor datorită urechilor lungi şi uşor aplecate, un corp masiv şi robust, culoarea albă a pielii şi capul mare.
 
A apărut în Anglia, fiind declarat rasă în 1868. Porcul din familia Marele Alb se adaptează foarte usor oricăror condiţii climatice. Este utilizat în încrucişări cu porci din rasa Landrace pentru creearea vierilor.
E recomandat ca prima fătare să aibă loc în jurul a 340-350 de zile. Ating 100 de kg. în 170-180 de zile. Stratul mediu de grăsime este de 14 mm la vieri şi 16-17 mm la scroafe.
LANDRACE - a apărut în urma încrucişărilor dintre porci din rasa Marele Alb cu diverse rase locale din Danemarca. Se remarcă prin corp lung şi alb, talie mijlocie spre mare, capul mic şi urechi mari, lungi şi aplecate în faţă, acoperindu-i ochii.
 
Porcii din rasa Landrace sunt crescuţi pentru carcasă şi carne. Prima fătare se recomandă la vârsta de 345-350 de zile, atingând 100 de kg în 175-180 de zile. Stratul de grăsime la vieri este de 13 mm, respectiv 17 mm la femele.
DUROC - e o rasă americană, dezvoltată în nord-estul Statelor Unite ale Americii. A devenit, în scurt timp, una dintre cele mai răspândite rase de porci din America, fiind apreciaţi în special pentru carcasele superioare.
Porcii din această rasă sunt de talie medie spre mare, se recunosc uşor datorită culorii roşcate a trupului cilindric şi lung. Se recomandă ca prima fătare să aibă loc la 345-348 de zile, ajungând la 100 de kg în 170-180 de zile. Stratul de grăsime se situează între valorile 13 şi 17 mm, în funcţie de genul animalului.
HAMPSHIRE - de asemenea, o rasă americană dezvoltată în statul Kentucky. Porcii din această rasă sunt de talie medie, fiind uşor recunoscuţi datorită trupului colorat în alb şi negru, capul mare cu rât alungit şi urechi mici. Sunt apreciaţi şi crescuţi pentru carne.
ACUM VORBIM DESPER VIETNAMEZ; ATENTIE !!! CINEZI AU 16 RASA DE PORCI ! (INFORMATI SUNT TRADUSA DIN SAITUL DIFERITE ) PE LIMBA ROMUNA. Unele porci burtă au o natural "dolofan" aspect. They have full round jowls, a rounder body and more of a "pot" belly. Ei au jowls rotund complet, un organism de rotunjit şi mai mult o oală "," burtă. Others are slender and more athletic. Altele sunt subţire şi mai atletic. If you can see the ribs, hips or other bones your pig is underweight. Dacă puteţi vedea coaste, şolduri sau alte oase de porc dvs. este subponderali. If your pig looks like it has swallowed a melon when looking down at him from above your pig may be overweight. În cazul în care porc dvs. arată că a înghiţit un pepene galben atunci când caută în jos la el de sus, de porc dvs. poate fi excesul de greutate. Another indication of an overweight pig is when their eyes are surrounded by folds of fat. O altă indicaţie a unui exces de greutate este de porc atunci când ochii lor sunt înconjurate de faldurile de grăsime.
TYPE'S OF MINI PIGS: TIP'S a MINI PORCI:
Cel mai frecvent tip de carne de porc Mini este Pig Potbellied (numită şi vietnamez Potbellied de porc, miniatural Pot Belly de porc, sau chineză Potbellied de porc). KuneKune este, de asemenea, un porc mini, dar cantareste, la aproximativ 400 de lire sterline, în medie, şi seamănă mai mult cu vărul lor ferma de porci.
O alta rasa este Hog Guineea, care este de aproximativ de dimensiunea unui vas mare, dar pare un pic mai subtire si mai inalt. (I'm not sure of the weight). (Nu sunt sigur de greutate). They look similar to a pot minus the belly and a lot hairier. Ei arată asemănător cu o oală din care se scade burta si o hairier mult.
În ceea ce priveşte aşa-numita Teacup sau Micro Mini porc, acestea sunt doar de porc normale potbellied lui care au fost cronic subnutrită şi subnutriţi, în încercarea de a le menţine mici. Their life span is maybe FIVE YEARS . This is because the pig stays tiny, BUT THE ORGANS continue to GROW NORMAL SIZE for a normal size pig. Durata lor de viaţă este, poate, de cinci ani. Acest lucru se datorează faptului că porcul stă mici, dar organele continua să crească, de dimensiuni normale pentru un porc mărime normală. Teacups, Micro-Mini's, European Bluebutts, these are all fancy names made up by breeders. Teacups, Micro-Mini, europene Bluebutts, acestea sunt toate numele de lux făcute de către crescători. All potbellied pigs within the United States come from the same line. Toţi porcii potbellied în Statele Unite provin de la aceeaşi linie
Singurul motiv pentru care le-am foarte mici, PBP mici este, din cauza crescători lipsit de scrupule endogamie porci, sau de a spune oamenilor nu sa le dea copiilor de mult în scopul de a le menţine mici. That is animal abuse. Aceasta este abuzul de origine animală. Please do not fall for this. Vă rugăm să nu cad pentru acest lucru.
Durată de viaţă de pe porc medie oala burtă este considerat a fi de 12 - 15 ani. Aceasta a fost iniţial crezut că aria lor de longevitate a fost 12 la 20 de ani. The truth is that nobody knows for certain. Adevărul este că nimeni nu ştie cu certitudine. The oldest potbellied pig we know of is one that died at 19 years of age. Cele mai vechi de porc potbellied ştim este una care a murit la 19 de ani. Keep in mind that the potbellied pig has only been in this country since 1985, so this pig evidently was one of the originals. Ţineţi minte că de porc potbellied a fost numai în această ţară începând cu anul 1985, astfel încât acesta de porc, evident, a fost unul din originalele.
Un crescător responsabil nu va vinde un porc copil până când acesta a fost înţărcat, de la mama it's. This should be done at 6-8 weeks of age at the earliest! Acest lucru ar trebui să se face la vârsta de 6-8 săptămâni, cel mai devreme! Any breeder that tells you that a baby pig has been weaned earlier than this is trying to make a sale at the expense of the baby piglet's health. Orice ameliorator care vă spune că un porc copil a fost înţărcat, mai devreme decât acest lucru este încercarea de a face o vânzare, pe cheltuiala de sănătate a purceilor copilului.
Perioadă de gestaţie pentru o femelă potbellied este de 3 luni, 3 săptămâni, şi de 3 zile sau 112 - 115 de zile. Veţi şti de porc dvs. este gravidă în cazul în care ea nu intră înapoi în estru / căldură, la timpul ei normale. Dacă nu sunteţi sigur cât de departe de-a lungul porc dvs. este posibil să doriţi să efectuaţi o vet ultrasunete.
Ca ea devine mai aproape de a avea copii burta ei vor primi mai mare şi mai tetinelor ei pot trage de la sol. . Acest lucru este bine ca aceasta va întări-le. Vezi tu, purcei au dintii foarte ascutite. La aproximativ 4-5 zile inainte de nastere, vulvei ei va începe să se umfle. Veţi vedea, de asemenea, o formă de lapte de-a lungul linie de tetine şi va începe să obtinerea agitat şi cuiburi. . Dacă există alţi porci sau animale din jurul vostru va dori să mutaţi-o într-un stilou propriul ei şi să aibă o casetă de fătare gata pentru purcei
Nu există nici un set numărul de purcei. Numărul de purcei poate fi oriunde de la 1-8
Aici este o listă de lucruri pe care le vor dori să aibă la mână:
Lapte de capră (doar în cazul în care există un purcel care trebuie să fie hrăniţi de mână. Proaspete este cel mai bun, dar conserve va face).
Polyvisor vitamina copil cu fier (1 picătură pe limbă atunci când sunt născut ca toţi porcii sunt născut deficit de fier.)
Mănuşi de cauciuc în cazul în care va trebui sa livreze unul care este blocat (de obicei, ele nu)
KY Jelly, cârpe, foarfece (ascuţite de taiere de doar corzile extra lung), Alcoolul Iod (DIP corzile în ele imediat la naştere până la suficient pentru a opri infecţii de mizerie se ridică din cordonul ombilical)
Med Cupa (bun pentru a pune în iod şi apoi pe vârful din cordonul ombilical)
Cel mai bine este să lase natura ia Bineînţeles că şi unele mamei preferă să fie singur. Dacă ea ştie care le vizionaţi acest lucru poate împiedica lucruri. Dacă se întâmplă să prinde ei având le trage sus un scaun şi doar de ceas. Natura destul de mult are grija de tot. Sunteţi aici doar în cazul ceva iesit din comun se întâmplă.Bebelusi lovit solul de rulare.

Porci nu fac intotdeauna cele mai bune mame în timpul nastere. Ei nu linge-le curat, dar se va pune pe acestea în timp ce un alt. Aceasta este ceea ce aveţi de ceas pentru. Ea va muşca, de asemenea, cu prostiile din tine, dacă ea poate pentru a proteja copiii ei. Acesta este motivul pentru care au caseta de fătare.

SCUZE PT. TRADUCERE ESTE PRIN GOOGLE !
041610204250
041610204250
SP_A0494
SP_A0494
SP_A0495
SP_A0495
SP_A0496
SP_A0496
SP_A0497
SP_A0497
SP_A0498
SP_A0498
SP_A0500
SP_A0500
SP_A0503
SP_A0503
SP_A0506
SP_A0506
SP_A0512
SP_A0512
SP_A0489
SP_A0489
SP_A0491
SP_A0491


Comentarii album • 4
mirelaB 28 noiembrie 2010  
buna.ptr ca sant o persoana stricta in privinta mancarii sanatoase de anul acesta m-am gandit ca pe langa carnea de curca si peste sa mai consum si de porc,asa se face ca am cumparat 4 purcelusi vietnamezi de la cineva din arad,am fost f incantata de ei pana cand pe pag. mea :mirelab.sunphoto.ro au aparut comentarii de genul nu sant originali...sant pitici...etc...acum eu am citit un articol despre d-voastra in care se spune ca santeti cunoscator a acestei rase de porc si va ocupati cu cresterea lor de aceea v-as ruga sa dati o privire la purcelusi mei si sa-mi spune-ti ce parere aveti ptr ca mi-am pierdut din entuziasm de cand cu parerile unora si daca or avea dreptate nu as vrea sa cresc porci care au colesterol mai ales ca sant doar ptr farfuria mea. ptr mine este f important colesterolul asa ca nu tin sa am exemplare de expozitie .va multumesc anticipat ptr raspuns.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.